Σχετικά με μας

Η Pael International Cosmetics δραστηριοποιείται στον κλάδο των καλλυντικών και εφαρμογών αισθητικής από το 1990.
Αρχικά εδραιώθηκε με δίκτυο μεταπωλητών επαγγελματικών καλλυντικών στα ινστιτούτα αισθητικής στη Βόρειο Ελλάδα το οποίο αναπτύσσεται δυναμικά μέχρι σήμερα. Αργότερα πρωτοπορεί στα ελληνικά δεδομένα  με την εισαγωγή ειδών δώρου και μπάνιου στις μεγάλες αλυσίδες καλλυντικών, φαρμακείων και πολυκαταστημάτων. Τον πυρήνα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας απαρτίζει το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελείται από καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη.

 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μέσα από ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων με γνώμονα τον άριστο συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Ο επαγγελματισμός και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή και τον επαγγελματία που διέπει την εταιρία, της επιτρέπει να προσφέρει στη ελληνική αγορά και διεθνώς προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας με σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι  αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους και πρωτοπόρους οίκους καλλυντικών, επαγγελματικών προϊόντων αισθητικής καθώς και τα ιδιοπαραγόμενα εμπορικά σήματα καθιστούν την εταιρεία από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο.  
 

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Στην κατηγορία των καταναλωτικών προϊόντων εντυπωσιάζουν την ελληνική και διεθνή αγορά οι σειρές καθημερινής περιποίησης σώματος Primo BagnoΌλα τα προϊόντα διατίθενται με ουδέτερο PH δέρματος, χωρίς αλκαλικά, σιλικόνες και paraben. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι κατηγορηματικά αντίθετη στο animal testing.

Στην κατηγορία των παιδικών καλλυντικών παρέχουμε με αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα τα προϊόντα της Hello Kitty, καθώς επίσης και την παιδική συλλογή Kids Collection με παιδικές σειρές όπως Barbie, Snoopy, CarsDisney PrincessDisney Frozen, Paw Patrol & Disney Minnie.

Στον χώρο των Ινστιτούτων Αισθητικής και Spa’s η Pael International Cosmetics διανέμει τις επαγγελματικές σειρές καλλυντικών être belle και Repêchage.