Σχετικά με μας

Η Pael International Cosmetics δραστηριοποιείται στον κλάδο των καλλυντικών και εφαρμογών αισθητικής από το 1990.
Αρχικά εδραιώθηκε με δίκτυο μεταπωλητών επαγγελματικών καλλυντικών στα ινστιτούτα αισθητικής στη Βόρειο Ελλάδα το οποίο αναπτύσσεται δυναμικά μέχρι σήμερα. Αργότερα πρωτοπορεί στα ελληνικά δεδομένα  με την εισαγωγή ειδών δώρου και μπάνιου στις μεγάλες αλυσίδες καλλυντικών, φαρμακείων και πολυκαταστημάτων. Τον πυρήνα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας απαρτίζει το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελείται από καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη.

 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μέσα από ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων με γνώμονα τον άριστο συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Ο επαγγελματισμός και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή και τον επαγγελματία που διέπει την εταιρία της επιτρέπει να προσφέρει στη ελληνική αγορά και διεθνώς προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας με σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι  αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους και πρωτοπόρους οίκους καλλυντικών , επαγγελματικών προϊόντων αισθητικής καθώςκαι τα ιδιοπαραγόμενα εμπορικά σήματα καθιστούν την εταιρεία από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο.  
 

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Στην κατηγορία των καταναλωτικών προϊόντων εντυπωσιάζουμε την ελληνική και διεθνή αγορά με τις δικές μας σειρές καθημερινής περιποίησης σώματος Primo Bagno. Όλα τα προϊόντα διατίθενται με ουδέτερο PH δέρματος, χωρίς αλκαλικά, σιλικόνες και paraben. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι κατηγορηματικά αντίθετη στο animal testing.

Παρέχει με αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα των παιδικών καλλυντικών Hello Kitty, καθώς επίσης και την παιδική συλλογή Kids Collection με παιδικές σειρές BarbieSnoopyCarsDisney Princess, και Disney Classics.

Στον χώρο των Ινστιτούτων Αισθητικής και Spa’s η Pael International Cosmetics διανέμει τις επαγγελματικές εταιρίες être belle και Repêchage .