4 οφέλη από τη χρήση ενός Body Lotion

Posted by pael 12/10/2021 0 Comment(s)

 

Συνήθως αφιερώνουμε χρόνο στην περιποίηση του προσώπου μας και αμελούμε την περιποίηση του σώματος μας. Σίγουρα πολλές φορές μπορεί να μην έχουμε τον χρόνο ή τη διάθεση για να ασχοληθούμε με το σώμα μας, όμως δεν θα πρέπει να το αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα.

 

Ιδανικά, αφιερώνουμε λίγο χρόνο κάθε μέρα και εφαρμόζουμε μια body lotion. Ας μην ξεχνάμε ότι μια καλή Body lotion μπορεί να κάνει θαύματα και να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και τέλεια όψη ακόμα και στην πιο αφυδατωμένη επιδερμίδα.

 

Αλήθεια, γνωρίζεις ότι υπάρχουν 4 οφέλη από τη συχνή χρήση του Body lotion; Ας τα δούμε!

1. Η αλλαγή του καιρού, το υπερβολικό κρύο ή οι υψηλές θερμοκρασίες δημιουργούν συχνά αφυδάτωση και άλλα προβλήματα στην επιδερμίδα.  Θυμήσου μετά από το μπάνιο σου να χρησιμοποιήσεις την body lotion για να είναι το δέρμα σου πάντα ενυδατωμένο και απαλό, χωρίς σκασίματα.

2. Ακόμα και αν ο τύπος δέρματος σου είναι κανονικός, υπάρχουν κάποια μέρη του σώματος που είναι τραχιά σε σχέση με τα υπόλοιπα όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και οι φτέρνες σου. Με τακτική χρήση της body lotion, τα σημεία αυτά θα γίνουν απαλά και μεταξένια όπως και το υπόλοιπο σώμα σου.

3. Η Body lotion ηρεμεί τους κάλους! Ναι είναι αλήθεια! Χρησιμοποιώντας λίγη body lotion μπορείς να τους απαλύνεις και στη συνέχεια να απομακρύνεις το νεκρό δέρμα με μεγαλύτερη ευκολία.

4. Υπέροχη μυρωδιά. Ξέρουμε ότι αγαπάς την απαλή αίσθηση που αφήνει η body lotion στο σώμα σου, αλλά και το άρωμα φρεσκάδας που σου χαρίζει. Δες όλες τις body lotion της Primo Bagno και διάλεξε το άρωμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα και στις ανάγκες σου. Πάνω από 10 αρώματα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις!

Leave a Comment