Αρωματικά έλαια…και ανανεώνουμε τον χώρο μας!

Posted by pael 04/02/2022 0 Comment(s)

 

Μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα…Να τι χρειαζόμαστε μετά από μια κουραστική ημέρα...και αν αναρωτιέστε πως μπορούμε να τη δημιουργήσουμε, σας έχουμε τη λύση. Τα αρωματικά έλαια χώρου, τα οποία προσφέρουν απίστευτη χαλάρωση, τόνωση και αναζωογόνηση και βέβαια αρωματίζουν ευχάριστα τον χώρο μας.

 

 

Όπως είναι γνωστό, η αρωματοθεραπεία έχει οφέλη για το νου, την ψυχή και το σώμα. Δοκιμάστε λοιπόν να εντάξετε τα αρωματικά έλαια στην καθημερινότητα σας.

 

 

Στην Primo Bagno έχουμε δεκάδες διαφορετικά αρωματικά έλαια για να επιλέξετε το αγαπημένο σας, και φυσικά τις απαραίτητες συσκευές αρωματοθεραπείας! Μια μεγάλη ποικιλία σας περιμένει!


Παράλληλα, θα βρείτε αρωματικά στικς σε γυάλινα βαζάκια των 125ml, σε 5 υπέροχα αρώματα που διαρκούν και θα δώσουν άλλη πνοή στον χώρο σας!
✔ Black Orchid
✔ Jasmine
✔ Ocean
✔ Vanilla
✔ White Musk

 

 

Με τα ξύλινα στικς το άρωμα διαχέεται μοναδικά στο χώρο δίνοντας στην ατμόσφαιρα μία πιο ζεστή και γλυκιά νότα. Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αρωματίσετε τον χώρο σας, με μια απλή κίνηση! Διαλέξτε το άρωμα που ταιριάζει καλύτερα στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο!

 

Τι διαφοροποιεί όμως τα αρωματικά έλαια της Primo Bagno;  Το γεγονός ότι είναι βασισμένα σε οικολογικά συστατικά και ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές. Αρωματίζουν έτσι τον χώρο σας με αρμονικό και φυσικό τρόπο.

 

 

Τέλος, σας έχουμε και ένα tip για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα και πιο έντονο άρωμα που διαρκεί: Βουτήξτε και τις δύο άκρες των στικ στο αρωματικό έλαιο πριν τα τοποθετήσετε στο μπουκάλι.

 

 

Και μην ξεχνάτε ότι έπειτα από την χρήση μπορείτε να ανακυκλώσετε την συσκευασία.

 

 

Επισκεφτείτε μας στο http://www.pael.gr/spiti-aroma, επιλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες το άρωμα που προτιμάτε.

Leave a Comment