Flower power: H νέα σειρά σώματος Floral της Primo Bagno θα απογειώσει την ιεροτελεστία φροντίδας σου! Βασισμένη σε αγνές πρώτες ύλες όπως το αγνό ελαιόλαδο και τη θεραπευτική αλόη

Posted by pael 06/12/2023 0 Comment(s)

 

Flower power: H νέα σειρά σώματος Floral της Primo Bagno θα απογειώσει την ιεροτελεστία φροντίδας σου!
×
 

Bασισμένη σε αγνές πρώτες ύλες όπως το αγνό ελαιόλαδο και τη θεραπευτική αλόη και με πολύτιμες νότες λουλουδιών, η νέα συλλογή σώματος Floral έρχεται να συμπληρώσει τη φυσική καλλυντική σειρά περιποίησης Primo Bagno με αρώματα που αναδίνουν φρεσκάδα και καθαρότητα.

Θυμίζουμε ότι η Primo Bagno είναι ένα ελληνικό πρωτοποριακό bath & body brand της Pael International Cosmetics με φυτικά καλλυντικά για το πρόσωπο και το σώμα, η οποία διαθέτει μια πλούσια γκάμα με μοναδικά προϊόντα για το μπάνιο, χειροποίητα σετ δώρου αλλά και αρωματικά χώρου. Η παραγωγή όλων των προϊόντων γίνεται στην Ελλάδα, ενώ η κύρια βάση των καλλυντικών του brand είναι η οργανική αλόη και το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο.

Η νέα σειρά σώματος της Primo Bagno που θα αναβαθμίσει την ιεροτελεστία φροντίδας σου

Η νέα σειρά Floral, που φέρει την υπογραφή της Primo Bagno, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος με υπέροχα αρώματα όπως τα: Wild Orchid, Musk Oriental, Nymph of Roses, και Jasmine Gardenia για να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

 

pael_cosmetics_sinthessi

 

Μάθε για τη φιλοσοφία του bath & body brand

Oλα τα προϊόντα της Primo Bagno δεν περιέχουν parabens, παράγωγα σιλικόνης, ορυκτέλαια και αλκαλίνες, ενώ η εταιρία είναι σε μια διαρκή αναζήτηση για πιστοποιημένες πρώτες ύλες από παρασκευαστές, που δεν κάνουν πειράματα σε ζώα.

 

pael_sinthssei1

 

Ακόμη, χάρη στις φυσικές συνθέσεις της όλες οι υφές των προϊόντων της σειρά είναι απαλές, βελούδινες και φιλικές για το δέρμα μέσα από μοναδικά αρώματα που διαρκούν. Άλλωστε το άρωμα αποτελεί και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας του brand προκειμένου να βρει κανείς αυτό που τον εκφράζει, να αλλάξει τη διάθεσή του ή και να μεταμορφώσει το χώρο του.

https://www.youweekly.gr/article/beauty/new-entries/746204-flower-power-h-nea-seira-swmatos-floral-ths-primo-bagno-tha-apogeiwsei-thn-ierotelestia-frontidas-soy

Leave a Comment