ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗ;

Posted by pael 17/05/2021 0 Comment(s)

Σίγουρα μετά από μια κουραστική ημέρα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό μπάνιο εμπλουτισμένο με αρωματικά άλατα! Αποτελούν ιδανική επιλογή για χαλάρωση, ανανέωση, ανακούφιση από το στρες, αλλά και διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος!

  Αλλά δεν είναι μόνο αυτό!....Δείτε με ποιους άλλους τρόπους μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και βρείτε τα δικά σας αρωματικά άλατα μπάνιου. 

  1. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

 Γεμίστε τη μπανιέρα περίπου μέχρι τη μέση και ρίξτε 1-2 χούφτες άλατα μπάνιου, κρατώντας το χέρι σας κάτω από τη βρύση, επιτρέποντας  τα άλατα μπάνιου να πέφτουν με το νερό στη μπανιέρα. Κατά αυτόν τον τρόπο το άρωμα τους θα κυκλοφορήσει μέσα από τον ατμό, χαρίζοντας σας ένα πολύ αρωματικό μπάνιο. 

  1. ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟ

 Νιώθετε τα πόδια σας κουρασμένα; Ετοιμάστε ένα ποδόλουτρο! Προσθέστε στο νερό μια χούφτα άλατα μπάνιου. Θα ανακουφίσουν τα πόδια σας και θα διεγείρουν τη φυσική κυκλοφορία του αίματος. Ολοκληρώστε το ποδόλουτρο σας με το Δροσιστικό gel ποδιων της Primo Bagno, εμπλουτισμένο με οργανική αλόη και αιθέριο έλαιο μέντας, που ενισχύει την μικροκυκλοφορία και ανακουφίζει από πρηξίματα.

  1. ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Χρησιμοποιήστε τα άλατα μπάνιου για απολέπιση. Απλά πάρτε μια μικρή χούφτα άλατα μπάνιου και προσθέστε λίγο νερό. Δουλέψτε το μείγμα στην επιδερμίδα κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις και θα γίνει σε λίγα λεπτά απίστευτα απαλή και λεία.  

  1. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα άλατα ως αρωματικά χώρου, ντουλάπας, ή αυτοκινήτου. Απλά τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα αλάτων σε ένα πουγκί και κρεμάστε το!

Leave a Comment