4 Λόγοι που θα λατρέψετε το Micellar Water

Posted by pael 15/06/2021 0 Comment(s)

Ίσως να έχετε ακούσει το Micellar Water, το οποίο πολλοί αποκαλούν "το νερό της ομορφιάς" και όχι άδικα!

 

Πρόκειται για ένα νερό καθαρισμού που μπορεί, με ένα μόλις πέρασμα να απομακρύνει το μακιγιάζ (ακόμη και  το αδιάβροχο!), το σμήγμα, τους ρύπους και τη λιπαρότητα από το πρόσωπο μας.

Περιέχει συστατικά ενυδάτωσης και όχι μόνο καθαρίζει την επιδερμίδα, αλλά και την περιποιείται απαλά αφήνοντας μια δροσερή αίσθηση. Είναι υποαλλεργικό, δεν προκαλεί κοκκινίλες και είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

Εσείς χρησιμοποιείτε Micellar Water;

Σας έχουμε 4 λόγους που θα σας κάνουν να το εντάξετε στην beauty routine σας.

 

1. Αφαιρεί το μακιγιάζ (ακόμη και το αδιάβροχο!) και μάλιστα πολύ εύκολα και αποτελεσματικά! Απομακρύνει ακόμη τους ρύπους και τη λιπαρότητα. Αρκεί ένα μόνο πέρασμα για να δείτε την επιδερμίδα σας καθαρή και λαμπερή.

 

2.Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντας τη λαμπερή και απαλή, με μια αίσθηση φρεσκάδας. Είναι ελαφρύ και απαλό και δεν χρειάζεται ξέπλυμα μετά. Τα ενυδατικά συστατικά που περιέχει μένουν στην επιφάνεια του δέρματος και απορροφούνται χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

 

3. Είναι υποαλλεργικό και ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Δεν προκαλεί κοκκινίλες και έτσι αποτελεί ιδανική επιλογή για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Χάρη στα καταπραϋντικά ενεργά δραστικά συστατικά που περιέχει, εμποδίζει τους ερεθισμούς που συχνά προκαλούνται κατάτον καθαρισμό.

 

4.Δεν φράζει τους πόρους και δεν προκαλεί μαύρα στίγματα. Δεν ξηραίνει και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα επειδή δεν περιέχει σαπούνι, οινόπνευμα ή επιθετικά συστατικά, που διαταράσσουν το pH και το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας.

 

...και αν ψάχνεις για το καλύτερο, το έχουμε! https://bit.ly/2XV76Of

Το Aloe Vera Micellar Water της Primo Bagno πέρα από τη μεγάλη συγκέντρωση ήπιων καθαριστικών μικυλλίων που περιέχει, είναι εμπλουτισμένο με κάποια ακόμη πολύ σημαντικά συστατικά όπως την αλόη και  το υαλουρονικό οξύ. Έτσι όχι μόνο απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, αλλά ταυτόχρονα ενυδατώνει, καταπραΰνει και προστατεύει την επιδερμίδα.

Leave a Comment